paykasa

17 Ocak 2019 Perşembe

Güvenilir Paykasa Kart Al

Güvenilir Paykasa Kart Al

Güvenilir Paykasa Kart Al ; Paykasa kart alımında  tek tedarikçi ile çalışılması, belirli bir ürünün sadece tek bir tedarikçiden paykasa satın alınmasıdır. Tek tedarikçiden paykasa alım yapılmasının belirli avantajları vardır. Öncelikle, tedarikçiye güven duyulduğundan, işletme rahat eder, tasasız ve kaygısız bir şekilde paykasa kart alımı yapar. İkinci avantaj, kolaylıktır. Her bir tedarikçi ile tek tek anlaşma yapmak, teslimat gerçekleştirmek, ürünleri kontrol ve muayene etmek ve paykasa sipariş vermek yerine, tek bir işletme ile muhatap olunur. Dolayısıyla her biri ile ayrı ilişkiler yürütülmek zorunda kalınmaz.

Güvenilir Paykasa Kart

Dezavantajları arasında ise, tek bir tedarikçiyle çalışıldığından ona bağımlı hale gelmek ve bu sebeple zaman içinde ürün kalitesinin düşme olasılığı. Paykasa fiyatlarının artma olasılığı, yaptırımlarda bulunulması, vs. vardır.

Güvenilir Paykasa

Tek tedarikçiyle çalışıldığında paykasa alıcı müşterinin suistimal edilme olasılığı artar. Ayrıca, tedarikçinin üretiminin aksaması veya teslimatta bir sorun yaşanması durumunda alıcı işletmenin üretimi aksar. Alıcı işletme tek tedarikçiyle çalışmakta tereddüt edebilir. Çünkü zaman içinde ilişkilerin rahatlığa kavuştuğunu ve rekabetsellikten (doğru paykasa fiyatının ve istenilen kalitenin elde edilmesi) uzaklaşıldığını düşünür.
Güvenilir Paykasa Kart Al

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

paykasa paykasa satın al